Dreamflight Translations: Bulgarian

BULGARIAN

Покана от Галактическите Светлинни Кораби за Полети по време на сън
26MAY2012

Поканени сте да се присъедините към следващия Полет по време на сън на Галактическите Светлинни Кораби тази събота (26MAY2012) по време на сън.

Всички, които са изразили намерението си да се присъединят към нас, ще бъдат телепортирани на борда на нашата флота от Галактически Светлинни Кораби. Вие може да изразите намерението си да се присъедините към определен кораб (всички сте добре дошли!). Ще се срещнем по време на сън в събота през нощта, но не трябва да пресмятате часа, в който сте заспали, тъй като ще сте пригодени часово към подходящото „място” във времето, за да се присъедините към нас. Паролите, които са дадени, са създадени, за да подсилят намерението, а не да ограничат достъпа.

Нашата Флота включва следните кораби:

ГСК Кораб – Майка OcaTAwa
ГСК Aeterna (парола “Криле“)
ГСК Algiz (парола „ Център”)
ГСК Blaze (парола „ Спирала”)
ГСКChimera
ГСК Salycz
ГСК Space Muffin
ГСК Space Wave (парола “Обединение”)

Към нашата Флота също се присъединиха ГСК Tulya, ГСК Neptune, ГСК Tardis, ГСК Normandy

Стандартното оборудване включва подмладяващи кабини, модули за преводи, оборудване за навигация и лечебни платформи. Материалите са кристални по природа и могат да варират по размер и форма.

Успешно бяха установени колективни опити по време на сън (общи сънища).

Архив background information за нашия процес.

Астрални пътувания/Полети по време на сън могат да се публикуват в Astral Travels (May 2012).

One comment

  1. […] Main menu Skip to content HomeAboutand some wordpress instructionsguidelinespollsArtworkCreate Your Own Galactic ArtworkKonstantinos’ ArtLeslee Hare’s ArtWolfke’s ArtAstral TravelsBeneath The SurfaceAgartha / Inner Earth MapsGhost Radar: GaiaDivine-ingDreamsLeslee’s DreamsGhost RadarI-ChingIntuitive GPSMandalasPendulumsGalactic FleetDreamflight TranslationsDreamflight Translations: BulgarianDreamflight Translations: PortugueseGalactische lichschepen Droomvlucht invitatieGLS OcaTAwaGLS SalcysGLS TULYAOther Galactic Light ShipsGLS PrometheusGLS TardisLEOSLibrary of LivesMeditationsVideoWE ARE ONEWesBabajijCorinthiaDreamWalkerKellyLesleeLisaSuntriaTaraTauno`s observationsVeeSaLuSa from Mike Quinsey […]

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s